Рецепт салату з руколи з курячою печінкою


Пропонуємо вам спробувати один з кращих рецептів Юлії Висоцької. Щоб приготувати цей надзвичайно смачний теплий салат в домашніх умовах, дотримуйтесь покроковому рецептом.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка 150 г
  • Рукола 100 г
  • Печериці 100 г
  • Білий винний оцет 7
  • Масло вершкове 10 г
  • Гірчиця зерниста 15 г
  • Коньяк 10 г
  • Оливкова олія 40 мл
  • Сіль морська за смаком
  • Перець за смаком
Для початку вимийте гриби, почистіть і наріжте пластинами.
Обсмажте гриби на 2 ст. ложках оливкової олії на середньому вогні протягом 2-х хвилин.
Додайте гірчицю і оцет, перемішайте, смажте ще 30 секунд, зніміть зі сковороди.
Розігрійте 1 ст. ложку оливкової олії і вершкового
масла, обсмажуйте курячу печінку з одного боку протягом 1 хвилини на
сильному вогні, потім переверніть і смажте ще 2 хвилини.
Обсмажену печінку посоліть, влийте коньяк і тушкуйте 30 секунд на слабкому вогні, потім додайте гриби, перемішайте, зніміть з вогню.
Рукколу викладіть на тарілки, збризніть оливковим маслом і перемішайте.
На рукколу викладіть печінку і гриби, подавайте.
Замовити всі необхідні інгредієнти для цього салату можна на сайті «Шефмаркета».