Салат з карамельної грушею і сирами


Оригінальний салат від кулінарній студії Clever, в якому чудово поєднуються солодка груша і різні види сиру. Приготовление цієї страви займе у вас не більше 30 хвилин.

  • Салат рукола200 г
  • Груша конференц 1 шт.
  • червоний Виноград (без кісточок)100 г
  • Сир грано подано 50 г
  • Сир моцарелла в розсолі 200 г
  • Сир горгонзола 100 г
  • Горішки кедрові 2 ст. л.
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Томати вялені 50 г
  • Мед 30 г
  • Сік лимона½ шт.
  • Мд квітковий 20 г
  • Масло в’ялених томатів 50 г
  • Крем бальзамічного оцту 10 г
  • Сіль морська, перець меленийза смаком

Спосіб приготування

Грушу
нарізати на часточки, збризнути лимонним соком.

Перекласти
на добре розігрітий гриль, обсмажувати з двох сторін протягом 3 хвилин.

Перекласти
на лист пергаменту і змастити медом. Карамелизированная груша готова.

Заправка

З’єднати мед і крем-бальзамік в однорідну масу і при
безперервному збиванні ввести масло. Довести до смаку сіллю, перцем.

Обсмажити
кедрові горішки на сухій сковороді. В’ялені
томати нарізати соломкою.

Сир
пармезан натерти на тертці.

Сир моцарелла і горгонзола розламати руками, перемішати з руколою, додати виноград (при наявності кісточок, розрізати навпіл і видалити їх) і заправити.
Викласти
на блюдо, посипати кедровими горішками, тертим пармезаном і карамелізованою
грушею.
Приємного апетиту!