Рецепт салату з помідорами банч і дарами моря


Коли за вікном ніяк не вгамуються суворі морози, душа прагне чогось свіжого, соковитого і овочевого.

Представляємо яскравий, свіжий, майже пісний салат від Марко Праццоли — італійського шеф-кухаря Кулінарній Студії Clever.

  • Очищений салат-мікс 50 г
  • Креветки тигрові 30 г
  • Гребінець1 шт.
  • Кальмари30 р
  • Горіх волоський 5 г
  • Оливки таджаски (маслини) 10 г
  • Помідор банч 1 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Соус з тропічних фруктів 25 г
  • Грінкиза смаком
  • Олія оливковаза смаком

Спосіб приготування:

Промити
салат-мікс, висушити.
Обсмажити
очищені морепродукти на розпеченій сковороді на оливковій олії до
золотистої скоринки.
Нарізати волоський горіх. Помідор банч – на 4 частини.

Соус: вилити сік мультифрукт в каструлю і випарювати до
густої консистенції.

Викласти салат-мікс на тарілку, зверху додати обсмажені дари моря, волоський горіх, помідор банч, оливки (цілі), посолити, поперчити. При подачі полити соусом і посипати грінками.
Приємного апетиту!