Дивовижне поєднання непоєднуваних продуктів — полуниці, гірчиці і оцту — порадує всіх любителів оригінальних страв.
Інгредієнти:
- Полуниця 20 шт.
- Зелений салат100 г
- Червоний винний оцет2 ст. л.
- Рапсове масло1 ст. л.
- Гірчиця солодка1 ч. л.
- Насіння маку1 ч. л.
- Мигдальний порошок1 ч. л.
- М’ята1,2 пучка
- Цукор0,5 ч. л.
- Сіль1щепотка
Спосіб приготування
Перше і найпростіше — це нарізати все, що ріжеться, тобто полуницю і салат. Після чого їх можна викласти на тарілку і відставити.
Далі потрібно дотримуватися пропорцій і перемішати всі ці продукти в блендері:ксус, цукор, гірчицю, рапсова олія, мигдальний порошок, насіння маку, 5 полуничок, м’яту і сіль.
Вийде чудова заправка для салату.
Перед вживанням поставити соус в холодильник хвилин на 30-50, щоб він набув більш густу форму і охолодився.
Викласти листя салату і полуницю на тарілку і заправити соусом.
Приємного апетиту!