Оригінальний салат від кулінарній студії Clever, в якому чудово поєднуються солодка груша і різні види сиру. Приготовление цієї страви займе у вас не більше 30 хвилин.
- Салат рукола200 г
- Груша конференц 1 шт.
- червоний Виноград (без кісточок)100 г
- Сир грано подано 50 г
- Сир моцарелла в розсолі 200 г
- Сир горгонзола 100 г
- Горішки кедрові 2 ст. л.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Томати вялені 50 г
- Мед 30 г
- Сік лимона½ шт.
- Мд квітковий 20 г
- Масло в’ялених томатів 50 г
- Крем бальзамічного оцту 10 г
- Сіль морська, перець меленийза смаком
Спосіб приготування
Грушу
нарізати на часточки, збризнути лимонним соком.
Перекласти
на добре розігрітий гриль, обсмажувати з двох сторін протягом 3 хвилин.
Перекласти
на лист пергаменту і змастити медом. Карамелизированная груша готова.
Заправка
З’єднати мед і крем-бальзамік в однорідну масу і при
безперервному збиванні ввести масло. Довести до смаку сіллю, перцем.
Обсмажити
кедрові горішки на сухій сковороді. В’ялені
томати нарізати соломкою.
Сир
пармезан натерти на тертці.
Сир моцарелла і горгонзола розламати руками, перемішати з руколою, додати виноград (при наявності кісточок, розрізати навпіл і видалити їх) і заправити.
Викласти
на блюдо, посипати кедровими горішками, тертим пармезаном і карамелізованою
грушею.
на блюдо, посипати кедровими горішками, тертим пармезаном і карамелізованою
грушею.
Приємного апетиту!