Рецепт полуничного салату з заправкою


Дивовижне поєднання непоєднуваних продуктів — полуниці, гірчиці і оцту — порадує всіх любителів оригінальних страв.

Інгредієнти:

  • Полуниця 20 шт.
  • Зелений салат100 г
  • Червоний винний оцет2 ст. л.
  • Рапсове масло1 ст. л.
  • Гірчиця солодка1 ч. л.
  • Насіння маку1 ч. л.
  • Мигдальний порошок1 ч. л.
  • М’ята1,2 пучка
  • Цукор0,5 ч. л.
  • Сіль1щепотка

Спосіб приготування

Перше і найпростіше — це нарізати все, що ріжеться, тобто полуницю і салат. Після чого їх можна викласти на тарілку і відставити.

Далі потрібно дотримуватися пропорцій і перемішати всі ці продукти в блендері:ксус, цукор, гірчицю, рапсова олія, мигдальний порошок, насіння маку, 5 полуничок, м’яту і сіль.

Вийде чудова заправка для салату.

Перед вживанням поставити соус в холодильник хвилин на 30-50, щоб він набув більш густу форму і охолодився.

Викласти листя салату і полуницю на тарілку і заправити соусом.

Приємного апетиту!